''Beste prijs/kwaliteit verhouding!''

reviews over traprenovaties

Dit schrijven onze gewaardeerde klanten

Stefan Voogt
Stefan Voogt
16:51 21 Sep 23
We zijn heel tevreden met de renovatie van onze trap. Deze kraakte enorm en we wisten niet hoe we dit moesten oplossen. Michael beloofde dat hij het kon verhelpen en hij heeft woord gehouden. Degene die als eerste naar bed gaat kan eindelijk doorslapen zonder wakker te worden van huisgenoten, heerlijk! Daarna heeft hij de trap weer als nieuw gemaakt door nieuwe HPL laminaat trapdelen te plaatsen. Heel erg bedankt voor dit mooie resultaat.
Jan Alberts
Jan Alberts
17:35 20 Sep 23
Onze ouderwetse bruine open trap is boven verwachting netjes geworden. De afwerking is superstrak. Geen kitranden te zien, hoewel ze wel met kit afgewerkt zijn. PVC wel duurder dan laminaat, maar naar ons idee veel luxer en sterker. We zijn zeer blij met onze nieuwe trap.
sandra Hoffman
sandra Hoffman
17:23 18 Sep 23
Michael is zojuist klaar met de renovatie van onze open en dichte trap. Het is heel mooi geworden en precies zoals wij het wilde. Michael is een vakman die netjes werkt en mee denkt met de klant. Aan het einde van iedere dag werd alles keurig opgeruimd en ging het afval met hem mee. Niets was hem te veel moeite. Kortom Michael is een topper die wij aan iedereen aanraden.
ricardo Torenstra
ricardo Torenstra
16:59 16 Sep 23
Voor mij als je een nieuwe trap wil,zou ik het deze jongen laten doen.Hij is heel nauwkeurig,wij noemen dat pietje precies en daar was ik na opzoek.Alles nagekomen zoals afgesproken.Ik ben zeer te vreden.
Brenda Groenhorst
Brenda Groenhorst
14:46 13 Aug 23
Onze trap is erg mooi geworden, goed advies gekregen. Michael werkt erg hard.
Irene Klaris
Irene Klaris
06:52 30 Apr 23
Michael verstaat zijn vak. Werkt netjes, en precies. Is een vriendelijk, hardwerkende man. Wij zijn heel blij met onze gerenoveerde trap.Heb hem aangeraden bij familie, waar hij nu ook 2 trappen gaat renoveren.
Bekijk alle beoordelingen
js_loader