''Beste prijs/kwaliteit verhouding!''

reviews over traprenovaties

Dit schrijven onze gewaardeerde klanten

Wij hebben al meer dan 30 reviews mogen gekregen door onze gewaardeerde klanten, lees en bekijk ze hieronder. 

Erjon Mulder
Erjon Mulder
10:30 01 May 24
Michael werkt netjes en het eind resultaat is perfect. Echt een vakman. Zeer tevreden
Marcel Reijke
Marcel Reijke
11:47 27 Apr 24
Michal heeft bij ons de benedentrap gedaan inclusief verlichting en we zijn super blij wat hij heeft opgeleverd. Vakman puursang! Hij werkt zeer nauwkeurig en levert zeer zeer mooi werk. Deze man is een aanrader.
Dina Awwad
Dina Awwad
10:19 29 Mar 24
Michael heeft uitstekend werk geleverd! Het is echt vakmanschap en aandacht voor details in zijn uitvoering. Alle kleine hoekjes en bochten waren voorzien. Ik ben ontzettend blij met het resultaat. Bedankt Michaël!
Jordy van Rossum
Jordy van Rossum
21:44 24 Feb 24
Onze open trap was erg gehorig en door de constructie moeilijk tot een dichte trap te maken. Michael durfde de uitdaging aan te gaan en heeft dit echt super mooi voor elkaar gekregen. Michael is bij ons langsgekomen om alles uit te leggen en voorbeelden te laten zien. De werkzaamheden, het advies en de vakkundigheid hebben wij als zeer positief ervaren. Wij raden Michael zeker aan om je trap te laten renoveren.
Els Vontsteen
Els Vontsteen
16:33 11 Feb 24
We hebben een dichte en open trap laten voorzien van pvc treden. We zijn erg tevreden over de nette afwerking en het meedenken van Michal.Met 2 katten in huis zijn we super blij dat we niet meer elke keer het tapijt op de trap hieven te stofzuigen. Nu zijn we in een mum van tijd klaar met schoonmaken.Een dikke 10 voor stair projects!
Désirée Boon
Désirée Boon
17:27 02 Feb 24
Wij wilden een open en een dichte trap laten renoveren. Op de dichte trap wilden wij ook de zijkanten( wangen) aanpakken. Grote bedrijven deden dit sowieso niet. Michal begreep precies wat wij wilden en heeft 2 perfecte trappen afgeleverd inclusief subtiele verlichting. Hij werkt precies en heel netjes. Er is geen rommel achtergebleven. De trappen zijn nu eye catchers. Heel erg bedankt Michal.
Sabine Schalker
Sabine Schalker
16:47 31 Jan 24
Erg tevreden! Werkt netjes en volgens afspraak. Ook naderhand goed bereikbaar en hulpzaam! Goede service en kwaliteit.Resultaat helemaal blij mee!
Erwin Wessels
Erwin Wessels
17:30 14 Jan 24
Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat van onze vernieuwde trap met verlichting!Bedankt Michae!
Yvette Wortman
Yvette Wortman
17:15 29 Dec 23
Dit is mijn eerste review die ik ooit geschreven heb maar dat komt omdat ik zo tevreden ben met het resultaat van de traprenovatie die Michael vakkundig heeft opgeleverd. Vanaf de eerste afspraak nam Michael de tijd om alles uit te leggen en allerlei mogelijkheden te bespreken. Bij de uitwerking bleek dat Michael dusdanig minutieus te werk gaat dat je als klant alleen maar overtroffen kan worden in je verwachting, ook prijs/kwaliteit verhouding. Bij een toekomstige traprenovatie neem ik zeker weer contact met Michael op.
Christian van Leeuwen
Christian van Leeuwen
13:19 22 Dec 23
Ik ben buitengewoon tevreden met de diensten van Michael. Hij heeft niet alleen onze trap geïnstalleerd, maar hij begrijpt ook echt wat we nodig hebben in onze ruimte. Hij gaat verder dan de standaard service en besteedt de nodige tijd om ervoor te zorgen dat alles niet alleen correct functioneert, maar ook naadloos aansluit bij onze behoeften. Wij genieten nog elke dag van onze mooie trap met automatische verlichting.Daarnaast is Michael zeer vriendelijk en professioneel wat bijdraagt aan een positieve samenwerking.
Wim Vreugdenhil
Wim Vreugdenhil
13:42 09 Dec 23
Michael heeft beide trappen fantastisch opgeknapt. Zijn oog voor detail is te zien in het resultaat. Kortom vakwerk!
Stefan Voogt
Stefan Voogt
16:51 21 Sep 23
We zijn heel tevreden met de renovatie van onze trap. Deze kraakte enorm en we wisten niet hoe we dit moesten oplossen. Michael beloofde dat hij het kon verhelpen en hij heeft woord gehouden. Degene die als eerste naar bed gaat kan eindelijk doorslapen zonder wakker te worden van huisgenoten, heerlijk! Daarna heeft hij de trap weer als nieuw gemaakt door nieuwe HPL laminaat trapdelen te plaatsen. Heel erg bedankt voor dit mooie resultaat.
Jan Alberts
Jan Alberts
17:35 20 Sep 23
Onze ouderwetse bruine open trap is boven verwachting netjes geworden. De afwerking is superstrak. Geen kitranden te zien, hoewel ze wel met kit afgewerkt zijn. PVC wel duurder dan laminaat, maar naar ons idee veel luxer en sterker. We zijn zeer blij met onze nieuwe trap.
sandra Hoffman
sandra Hoffman
17:23 18 Sep 23
Michael is zojuist klaar met de renovatie van onze open en dichte trap. Het is heel mooi geworden en precies zoals wij het wilde. Michael is een vakman die netjes werkt en mee denkt met de klant. Aan het einde van iedere dag werd alles keurig opgeruimd en ging het afval met hem mee. Niets was hem te veel moeite. Kortom Michael is een topper die wij aan iedereen aanraden.
ricardo Torenstra
ricardo Torenstra
16:59 16 Sep 23
Voor mij als je een nieuwe trap wil,zou ik het deze jongen laten doen.Hij is heel nauwkeurig,wij noemen dat pietje precies en daar was ik na opzoek.Alles nagekomen zoals afgesproken.Ik ben zeer te vreden.
Brenda Groenhorst
Brenda Groenhorst
14:46 13 Aug 23
Onze trap is erg mooi geworden, goed advies gekregen. Michael werkt erg hard.
Irene Klaris
Irene Klaris
06:52 30 Apr 23
Michael verstaat zijn vak. Werkt netjes, en precies. Is een vriendelijk, hardwerkende man. Wij zijn heel blij met onze gerenoveerde trap.Heb hem aangeraden bij familie, waar hij nu ook 2 trappen gaat renoveren.
Bekijk alle beoordelingen
js_loader