''Beste prijs/kwaliteit verhouding!''

Traprenovatie laten uitvoeren.

Jouw droomtrap begint vandaag

Een traprenovatie door Michael van Stair Projects wordt compleet gerenoveerd naar jouw wens, een slimme investering en tevens een échte eye-catcher in jouw woning.

Bereken nu je traprenovatie

En verkrijg vrijblijvend een offerte

Prijscalculator

Vul hieronder de details in van je trap

Je trap laten renoveren

Als jouw trap toe is aan een opknapbeurt en je overweegt een traprenovatie, ben je bij ons aan het juiste adres. We komen geheel vrijblijvend bij jou langs om je trap in te meten, onze materialen te demonstreren en een offerte op te maken. (ook in de avonden)

Daarnaast bespreken we graag jouw wensen en geven we een passend advies voor het laten renoveren van jouw trap.

We begrijpen dat elke trap uniek is en dat jouw persoonlijke voorkeuren belangrijk zijn. Daarom streven we ernaar om een op maat gemaakte oplossing te bieden die perfect aansluit bij jouw behoeften.

Met onze professionele aanpak en hoogwaardige materialen zorgen we ervoor dat jouw traprenovatie vakkundig wordt uitgevoerd, zodat je kunt genieten van een vernieuwde trap die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is.

Een traprenovatie is natuurlijk super mooi

Wij transformeren jouw oude trap naar de trap van je dromen, wij renoveren niet alleen de treden, maar kunnen ook het baluster, de wangen, het overloop en de led lampjes verzorgen naar wens. 

 

Na renovatie door Stair Projects wordt jouw trap een échte eye-catcher in jouw woning 

Veel redenen om een trap te renoveren

Wij zien in de praktijk heel vaak dat een trap ontelbare aantallen likken verf heeft moeten doormaken, een oude trap zit vaak vol met lijmresten, een oude trap is wellicht onveilig? 

 

Een open trap dichtmaken voor veiligheid voor je kinderen, huisdieren en/ of isolatie, alles is mogelijk. 

 

Het resultaat van een traprenovatie is natuurlijk fantastisch mooi… Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies en eventueel een offerte

nieuw!

Traprenovatie op maat met
ingebouwd licht.

Bij een traprenovatie waar verlichting wordt toegepast, wordt meestal LED-verlichting onder de traptreden gebruikt. Dit kan in de vorm van LED-strips zijn die de traptreden geheel of gedeeltelijk verlichten. Een belangrijk voordeel van LED-trapverlichting is dat het energiezuinig is. Bovendien biedt het de mogelijkheid om de kleuren aan te passen en de lichtsterkte te dimmen. Naast het verlichten van de traptreden kan ook de trapleuning worden voorzien van verlichting voor extra licht. Het plaatsen van LED-spotjes maakt het bovendien mogelijk om de trap op een indirecte manier te verlichten.